allergie bijgevolg reflux/astmatische ruis. Weg met MN-IT

allergie bijgevolg reflux/astmatische ruis. Weg met MN-IT

Onze zoon heeft (zoals velen)de diagnose koemelkallergie gekregen. Hij sliep door op 6w, maar bij het overschakelen op flesjes begonnen de miserie en de korte nachten. Na raadpleging bij 2 kinderartsen: nieuwe pap voor de allergie, gaviscon voor de reflux, cortisonen voor de eczeem,… En toch vond ik het niet wat het moest zijn. ’s Nachts piepte zijn ademhaling, gaviscon gaf verzachting maar pakte de oorzaak niet aan, moeilijk eten, constipatie en veel darmkrampen, huilbuien uit het niets,… M.a.w. de symptomen werden onderdrukt, maar de oorzaak van de problemen werd niet aangepakt.

 

Ik liep al tijdje rond met kaartje Hans De Laet en heb na de zoveelste dosis gaviscon de stap gezet. Heb zelf beetje medische achtergrond en na de uitgebreide uitleg van Hans had ik geen twijfels meer. Na 1 behandeling merken wij (en onze omgeving) al een opmerkelijk verschil. Hij is véél vrolijker, beweeglijker, eet veel beter, geen constipatie meer, velletje ziet er super uit en gaviscon in de vuilbak!! A. heeft ondertussen 3 behandelingen achter de rug, binnen 2w nog eens follow-up en dan evt als de symptomen nog eens terugkeren.

 

Ik heb maar van 1 ding spijt en dat is dat we niet vroeger zijn langsgegaan bij Hans. Deze therapie is een erkenning waardig! Bij deze alvast een erkenning van mij, een zeer tevreden moeder met een veel gelukkiger kind.

Reacties op deze pagina zijn gesloten.
image showing crack

What happens to our joints when we “crack” them and is it bad?

Hieronder vindt u een video over, wat er gebeurt als we onze vingers of andere gewrichten manipuleren of “kraken”, …

MRI-scan directly shows result of lower back manipulation.

Er werd onderzoek gedaan naar het rechtstreeks effect van een manipulatie van de lage rug bij ongeveer honderd patiënten …

baby tillen

Spinal manipulation is effective in relieving infantile colic.

Er werd door het Center for Biomechanics, Odense University, Denmark, een onderzoek naar kolieken bij huilbaby’s …