Getuigenissen baby’s/kinderen

Onderstaande getuigenissen zijn maar een deel van de spontane reacties van tevreden patiënten die we mochten ontvangen in de loop der jaren.

 

Joepie, we zijn er vanaf!!!!

Gepost door: Zahra Allouni

Dag allemaal,

Onze zoon Kiran van 2 jaar heeft de hele winter lang een soort van spastische bronchitis gehad, hij was vaak heel kortademig, hoestte als een hond vooral ’s nachts. onze huisdokter verwees ons door naar een pediater in het ziekenhuis. Men deed allerlei onderzoeken (allergietest en foto van zijn longen). Men stelde voor dat hij verschillende keren per dag aërosolt en puft, en dit maanden aan het stuk.

 

Gelukkig hoorden we via via van de MNITherapy en ik maakte direct een afspraak bij Hans De Laet. En het is bijna niet te geloven, Kiran is er na 4 sessies helemaal vanaf. Een groot dank je wel Hans. En sorry dokters dat we hiervoor niet meer naar jullie zullen komen in de toekomst. Het is zo spijtig dat jullie niet willen dat de mensen echt genezen.

Dus ik zal volop reclame voor deze therpie maken en jullie website aan iedereen doorgeven.

Duizend keren dank.

 

Zahra

 

Lijdensweg ten einde

Gepost door: elsvancaeneghem

 

Voor mij is het de eerste keer dat ik een berichtje achterlaat op een forum, maar – na onze ervaringen met de MNITherapy – vind ik toch dat enige vorm van reactie aan de orde is.

 

Reeds anderhalf jaar zijn we met ons zoontje ‘op de sukkel’.

Kobe was (net als zijn zus trouwens) een echte huilbaby. Ettelijke uren huilde hij bij elkaar; aanvankelijk enkel overdag, maar na enige tijd ook gedurende de nacht. Na onderzoek bij onze pediater luidde de diagnose (zoals bij zijn grote zus) “verborgen reflux”. Dus weer stond ons apothekerskastje vol met de voorgeschreven gavison, motilium, zantac en later omeprazole. Veel soelaas brachten ze echter niet en na 3 maanden besloten ze Kobe op te nemen in het ziekenhuis en een pH metrie te doen. Enkele dagen later het ziekhuis weer uit zonder afdoende antwoorden/resultaten.

 

Vervolgens besloten we de weg van osteopathie op te gaan, met een beetje resultaat. Doordat de osteopaat voor lange periode op reis was vertrokken, zagen we echter al snel een zware afplatting van zijn hoofdje. Hij lag ook altijd maar in één houding en wat we ook probeerden, hij draaide altijd terug in zijn voorkeurshouding. Gecombineerd met verschillende oorontstekingen, ging het ’s nachts van kwaad naar erger en op den duur sliepen we niet meer, maar liepen we letterlijk uren aan een stuk rond met een krijsende baby! Moment om er als mama zwaar onder door te gaan.

 

Op een jaar kreeg hij ook huidproblemen op zijn beentjes en armpjes. Plekken waar de pediater geen raad mee wist en ook een andere pediater/allergoloog kon na ettelijke sessies niet echt resultaat boeken (ondanks speciale crèmes, dure badolies en het schrappen van koemelk).

 

Op 16 maanden kregen we te horen dat het tijd was om naar de kinesist te gaan omdat Kobe nog altijd niet kroop/zich optrok, laat staan liep. Zoveel beurten later , nog altijd weinig resultaat. Dus besloten we daarnaast nogmaals een (kinder)osteopaat te raadplegen. Zij wees ons ook op de voeding en Kobe moest testen ondergaan om eventuele intoleranties op te sporen. En al snel werden naast koemelk ook lactose, rijst en tarwe van het menu geschrapt en vervangen door dure alternatieven. De plekken beterden en zij kon Kobe al tot wat kruipen brengen.

 

Op 18 maanden verwees de pediater ons door naar de kinderneuroloog owv de vreemde kruipbeweging en het feit dat hij zich nog steeds niet optrok. Volgens de neuroloog was alles in orde, maar zij wou de kine opdrijven tot 2x in de week.

We besloten dan maar te veranderen van kinesist en door een speling van het lot kwamen we terecht bij Hans De Laet.

 

Nadat ik bovenstaand verhaal aan hem verteld had, draaide hij zijn computerscherm naar mij en toonde een powerpoint presentatie die – tot mijn grote verbazing- bijna letterlijk mijn verhaal weerspiegelde. Alle symptomen die ik beschreven had, en de samenhang met een heleboel andere dingen, kwamen aan bod. Hij lichtte alles haarfijn toe en alles bleek voor mij ineens glashelder. Bovendien was hij ervan overtuigd dat Kobe geblokkeerd zou zijn in zijn heup en nek (hoe kon hij dan in godsnaam gaan lopen…).

 

Toen Kobe op de behandelingstafel mocht, vertelde hij mij wat hij zou aantreffen en inderdaad Kobe lag exact in de houding die hij voorspeld had. Ik vond dit een behoorlijk confronterend moment, want die bizarre houding was mij als moeder nog nooit opgevallen en geen enkele andere arts blijkbaar). Wat een verschil na de behandeling (die trouwens verbazingwekkend snel ging). Kobe lag er eindelijk op een ontspannen manier bij en het huilen stopte ook ogenblikkelijk!

 

En geloof het of niet, maar binnen de 48uur na die eerste behandeling trok Kobe zich voor de eerste maal zelfstandig op!!

 

De eerste twee behandelingen hadden een positief, echter niet langdurig effect. ’s Nachts hadden we na twee dagen terug een huilbaby. Maar toch hadden we alle vertrouwen in deze therapie (Hans had ons hier trouwens voor gewaarschuwd). En inderdaad, na de derde behandeling hadden we een ander kind. Kobe was duidelijk vrolijker, sliep ’s nachts, zijn grauwe huidskleur verdween, evenals de plekken op zijn been.

 

Ondertussen is hij 21 maanden en het zelfstandig stappen zit er nog niet in (al maakt hij de stapbeweging mooi aan twee handjes), hij gaat nog op controle bij Hans en hij evolueert goed.

 

Onze zoektocht is ten einde. We zijn lang onderweg geweest, we hebben vele soorten dokters gezien, veel apothekers, dikwijls weinig antwoorden gekregen en veel euro’s lichter geworden. Maar voor ons was MNITherpay het lichtje aan het einde van de tunnel!

 

Dus bij deze: Hans, een oprechte DANKJEWEL en had ik dit geweten, ik had al veel sneller aan jouw deur gestaan!

Els


huilbaby

Gepost door: pam

 

hey, ik wou aan jullie toch eens even men verhaal kwijt!!

Ik ben op 2 sept 2011 trotse mama geworden van zoontje Scott, van dag 1 had ik door dat er iets niet juist was!! Mijn vermoeden werd al snel bevestigd door het vele gehuil (eerder gekrijs) van Scott. Ik ben na 1 maand gestopt met bv, omdat ik dacht dat het daaraan miss wel lag, ik heb 6 verschillende pappen uitgeprobeerd!! Kinderartsen en verschillende osteopaten afgelopen, ondertussen at het kleine ventje dag en nacht om de twee uur een 40ml en werd alt al krijsend wakker!! Gastroscopie laten doen toen hij vier maanden oud was, allergie testen laten doen, specialisten erbij heel de reutemeteut!! Hij kreeg drie keer motilium per dag, waarvoor hij dan ook speciale harttesten moest ondergaan enz…

Op een bepaald moment was Scottje weer eens ziek toen hij bijna zes maanden was, mijn schoonzus gaf mij het tel nummer door van Hans De Laet!! Ik dacht: baat het niet dan schaadt het niet!! Ik had niets te verliezen!! Nu bleek dat het kind zijn rug en nek volledig vast zaten, hij kon versheidene bewegingen gewoon niet uitvoeren!!

Na de eerste sessie had ik al een heel ander kind, nu na einde van de behandeling herken ik men eigen baby niet meer!!!! Hij eet niet, maar vreet!! Als ik hem ’s ochtends uit zen bedje haal is dat steeds met een grote smile op zen gezichtje, hij speelt, hij rolt, hij maakt enorme stappen vooruit!! Te denken dat hij op vijf maanden nog niet eens kon wat een andere baby op drie maanden kon!!! En moet je hem nu eens zien!! Zo’n lachebekje! Ik dank Hans De Laet enorm, want hij heeft echt ons leven veranderd!!! Ons Scottje voelt zich super, ik raad dit nu ook aan al mijn vriendinnen aan!!

groetjes Pam


MNITherapy voor kindjes ++

Gepost door: mama van Noa

 

Hallo iedereen,

 

Hierbij wil ik toch bevestigen dat de MNITherapy ook voor de allerkleinsten wonderen verricht.

Mijn zoon ( nu 7) heeft zijn eerste 2 levensjaren gesukkeld met zware reflux, tot een personeelslid van de crèche de gegevens van Hans de Laet doorgaf. Na een sessie of 8 had ik een heel ander kind, veel rustiger en vooral veel gelukkiger en blijer. Had ik het vroeger geweten dan had mijn baby nooit zoveel moeten afzien aan zijn slokdarm en maagje…

Mijn dochter (nu 4) sukkelde ook met reflux, met haar ging ik al tijdens haar eerste levensmaand langs bij Erwin Hermans (dichterbij na verhuis, niet wegens ontevredenheid bij Hans). Ik denk dat ze na 2 of 3 keer al van het overgeven vanaf was. Enkele weken geleden werd door de huidspecialist bevestigd dat ze eczeem heeft, wat onmiddellijk bezegeld werd met een voorschrift voor cortisonezalf. Dit zag ik niet zitten voor een kindje van slechts 3 jaar oud, waardoor ik weer bij Erwin Hermans terecht kwam. Na een sessie was er telkens eerst een opstoot, waarna je de eczeem van haar gezichtje geleidelijk aan naar beneden zag zakken. Nu enkele dagen na haar vierde en laatste sessie en mits enige aanpassingen in haar voeding is haar huidje volledig eczeemvrij!

 

Aan alle eventuele mama’s en papa’s: niet twijfelen, MNITherapy werkt!

Aan Hans en Erwin: bravo, bedankt en doe zo voort!

 

Dankbare groeten van Noa en Hannes en ouders

 

Re: MNITherapy voor kindjes ++

Gepost door: Lua

 

Graag deel ik mijn verhaal met de wereld. Mijn dochter, ondertussen 8jaar oud, was sinds de geboorte een moeilijk kindje. Veel huilen, weinig slapen, weinig eten, kortom vermoeiend! Er werd echter nooit niks ernstigs vastgesteld dus we modderden maar aan. Recent kloeg ze bijna dagelijks van buikpijn. De huisarts vond niks maar stuurde ons toch naar het kinderziekenhuis voor een echo en bloedanalyse. Ook deze onderzoeken draaiden op niks uit. De pediater in het ziekenhuis vermoedde een melkallergie en beval ons aan alle melk te schrappen uit het dieet. Dat is heftig want ook in gehakt, worstjes, koekjes etc zit melk of melkgebaseerde ingrediënten. Maar we deden het en het leek te beteren. Toevallig ontmoette ik Hans de Laet uit Berchem die via de MNITherapy baby’s en kinderen behandeld met allerlei problemen: reflux, allergieën, eczeem etc. Ik legde de situatie uit en hij zei dat hij misschien kon helpen. Bij de 1ste consultatie bleek dat mijn dochter’s rechterbeen 1cm langer was! Daardoor stond ze scheef en dat had een invloed op de maag& darmfuncties. Na 1x kraken stond ze recht, na 3 sessies kon ze alles eten& drinken wat ze wou en sindsdien (en we zijn nu 4 maand verder) is de buikpijn nooit meer teruggekomen! Had ik dit maar eerder geweten dan had ik vast een blijere baby gehad. Ons leven is compleet veranderd gezien mijn dochter nu pijn- en zorgenloos kan leven, voor mij is Hans De Laet een echte wonderdokter!


weg met die reflux!

Gepost door: Sara VDV

 

Ik ben een absolute leek in het posten van berichten op internetfora, maar hiervoor wil ik een uitzondering maken. Ik ben een 30-jarige mama van twee kindjes. Een dochtertje van 2,5 jaar en een kersvers zoontje van 2 maanden oud. Met mijn dochtertje heb ik nooit problemen gehad: een vrij goede slaper, goede eter, amper ziek. Ik stond er dan ook niet bij stil dat het bij nummer twee anders zou kunnen zijn… Al vanaf de (zeer snelle) geboorte van Simon merkte ik dat hij zich niet lekker in zijn vel voelde: veel huilen, zich wegtrekken tijdens borstvoeding, een van pijn vertrokken gezichtje, veel kauwen en slikken, kortom de roze wolk was niet echt in de buurt. Na een paar weken (waarin ik uren met een draagzak rondliep om hem toch even stil te krijgen), ben ik naar de kinderarts gestapt die verborgen reflux constateerde en ons prompt Gaviscon en Zantac voorschreef. De eerste dagen waren merkelijk beter, maar daarna huilde hij voortdurend door zijn geconstipeerde darmpjes. We waren dus van de regen in de drop gevallen. Via een vriendin kwam ik bij Hans De Laet terecht en dat was de beste beslissing die ik genomen heb sinds zijn geboorte. Simon bleek een blokkade te hebben in zijn nekje hetgeen alle problemen veroorzaakte. Hans De Laet verzekerde mij dat hij bijna zeker was dat hij mijn zoontje zou kunnen helpen, maar zei er wel eerlijk bij dat het niet van vandaag op morgen zou beteren en heeft me uitgebreid geïnformeerd (wat een verschil met die zwijgzame kinderartsen!). Al na de eerste behandeling was er verbetering zichtbaar, maar zoals voorspeld, huilde hij na een week weer bijna net zoveel als voorheen. Na de tweede en derde behandeling heb ik echt een ander kind gekregen. Hij lacht veel, slaapt overdag vrij goed (en ’s nachts zelfs al zes uur aan een stuk), huilt niet meer van de pijn en is eindelijk die gelukkige baby die ik verwacht had. De medicatie heb ik aan de kant geschoven.

 

Ik wil Hans dan ook nog eens bedanken! Ik weet zeker dat ik vanaf nu mijn heil niet enkel meer in de klassieke geneeskunde zoek.

 

Men zegge het voort…

 

Groetjes,

Sara

 

Re: weg met die reflux!

Gepost door: CathCorth

 

Hier ook een overtuigde mama, die voor de eerste keer een berichtje achterlaat op een forum…

 

Mijn zoontje Victor had ook last van reflux, weliswaar in een lichte vorm. Maar mijn moederhart brak toch wanneer hij tijdens, of vlak na het eten begon te huilen van de pijn omdat de melk terug naar boven kwam. Vaak duurde de huilbui toch wel lang en was hij moeilijk te troosten. Hij dronk steeds in kleine beetjes wat met borstvoeding toch lastig begon te worden. Op aanraden van onze vroedvrouw zijn we bij Hans De Laet terecht gekomen. Ik kan alleen maar vaststellen en dat Victor ermee geholpen is! We hebben net onze laatste behandeling achter de rug en ik kan me zijn laatste huilbui al niet meer herinneren! Ik ben Hans dankbaar want, in tegenstelling tot vele andere baby’s is Victor van reflux verlost zonder één druppel gaviscon, zantac of omeprazole.

Ikzelf ben zware hooikoorts – patiënte die àlles al heeft geprobeerd (medicatie, homeopathie, sensibiliseringskuur met vaccinaties,…. ) en vandaag zijn we begonnen met mijn behandeling. Als die even effectief is als bij mijn zoontje, ga ik voor het eerst sinds 1993 nog eens van de lente en zomer kunnen genieten… !Ik hou jullie op de hoogte!

 

Dus idd, men zegge het voort….

 

Catherine

 

 

Re: weg met die reflux!

Gepost door: Eva Dlm

 

Hier ook hetzelfde verhaal!!

Mijn zoontje huilde erg veel en ik kreeg hem alleen rustig door hem in een draagdoek rond te dragen. Op den duur bijna een hele dag. Slapen was er ook niet bij!

Vanaf dat we hem neerlegden begon het huilen weer, erg stresserend! Ook voor ons oudste zoontje die op den duur ‘stop baby’ begon te roepen bij al dat gehuil. Eten ging ook niet goed, het leek wel of we de voeding zijn maag binnen hoorden gaan.

En boeren ging ook niet met veel gehuil tot gevolg. We probeerden vanalles; pap indikken, 6 verschillende soorten pap geprobeerd, 4 verschillende merken papflessen… Ondertussen kreeg hij van de kinderarts omeprazole voor de reflux maar we merkten geen verschil!! Ook had hij heel veel krampen en stampte voortdurend met zijn beentjes. Stoelgang had hij maar om de 2 dagen met veel moeite!!

Erg zielig allemaal en we wisten helemaal niet meer wat doen! Tot we per toeval

Hans De Laet tegen kwamen! Na de eerste behandeling hield het huilen al op en kon Camilo wel neergelegd worden en slapen! De draagdoek ging de kast in en is er niet meer uitgekomen!! Zoals door Hans bij de eerste behandeling werd uitgelegd kreeg ons zoontje het na enkele dagen weer een beetje lastig maar niet zoals voorheen! Na 5 behandelingen hebben we nu een vrolijke en rustige baby!

En dit allemaal door een korte behandeling die helemaal onschuldig is voor de baby! De omeprazole is de deur uit! Gelukkig want het is toch best zware medicatie voor een baby!

We zijn Hans dan ook erg dankbaar!!! Ook voor de duidelijke uitleg bij de eerste behandeling en het nemen van de tijd! In tegenstelling tot bij de kinderarts voelde het contact heel goed aan! Wij zijn alvast grote fans van de MNITherpay en Hans en raden dit aan iedereen aan!!!


Kraker

Gepost door: Tanicha

 

Hallo iedereen ,

Ik heb een zoontje van intussen 10 weken . De eerste 2 weken huilde hij bijna nooit . Dan begon het huilen stillaan te komen tot het op een punt kwam waar hij niets anders deed dan

huilen . Hij was toen 4 weken .Ik ben dan naar de kinderarts geweest omdat er iets mis was .

Kinderarts zei me dat alles inorde was met mijn zoon .

Raar vond ik .Kon het niet meer aanzien dus ben toen met hem naar de kraker geweest ,

HANS DE LAET in Berchem .

Was mijn laatst hoop , valt te proberen dacht ik .

Nu een maand & 4 beurten later huilt mijn zoontje nauwelijks nog .

Moet nu nog 1 keer gaan & dan denk ik dat hij volledig van zijn pijn af is .

Dus aan alle mama’s met een huilbaby , kan ik dit alleen maar aanraden .

 

Groetjes Tanicha


MNITherpay nu ook in Nederland 

Gepost door : mmoss

 

Onze zoon Casper (nu 6 jaar) heeft al vanaf zijn geboorte enorm last van constitutioneel eczeem. Als baby kwamen wij met hem terecht bij een homeopaat die ons tot vorig jaar (voorjaar 2009) best goed heeft geholpen. Volgens de homeopaat werd het eczeem veroorzaakt door lactose intolerantie, dit is nooit medisch vastgesteld. Ook weten we sinds zijn 4e jaar dat hij behoorlijk alergisch is voor gras.

 

Helaas ging het vorig jaar heel slecht en hielpen de homeopatische behandelingen niet meer zoals wij gewend waren. Zijn handpalmen en voetzolen lagen open en waren bijzonder pijnlijk.

 

Begin 2010 kwamen wij terecht bij Osteoforce (Steven Vereecke) in Etten-Leur. De eerste 4 weken kreeg hij wekelijks een behandeling en nu gaat het zo goed dat we pas weer in januari (2011) terughoeven. Dit jaar hebben we voor het eerst een onbezorgde vakantie gehad. Casper heeft nog nauwelijks last van zijn eczeem. Hij slikt capsules (perilla olie-omega 3) en we hebben speciale zalf die we indien nodig kunnen smeren.

 

Het is volgens mij niet echt een prettige behandeling maar het resultaat is zo geweldig dat het het meer dan waard is!!!

Hopelijk ontdekken meer mensen deze therapie!

 

Groetjes,

 

een opgeluchte moeder!

image showing crack

What happens to our joints when we “crack” them and is it bad?

Hieronder vindt u een video over, wat er gebeurt als we onze vingers of andere gewrichten manipuleren of “kraken”, …

MRI-scan directly shows result of lower back manipulation.

Er werd onderzoek gedaan naar het rechtstreeks effect van een manipulatie van de lage rug bij ongeveer honderd patiënten …

baby tillen

Spinal manipulation is effective in relieving infantile colic.

Er werd door het Center for Biomechanics, Odense University, Denmark, een onderzoek naar kolieken bij huilbaby’s …