Voedingscorrecties

astma asthme asthma allergie allergy mnit 26

Voedingscorrecties kunnen zéér belangrijk zijn bij de behandeling van ernstige chronische huidziekten. Patiënten zullen dan geadviseerd worden om gedurende langere tijd bepaalde voedingsmiddelen niet te gebruiken met als doel het ontgiften van het lichaam. Vooral deze detoxificatie beoogt het zuiveren van de lever- en galwegen, de nieren en het herstellen van de darmfunctie en flora. Al deze organen zijn erg belangrijk voor de natuurlijke eliminatie van schadelijke stoffen..

Belangrijk voor de lever en galwegen zijn onder andere het mijden van koemelkproducten, alcohol, suikers, rood vlees, .. (deze opsomming is niet limitatief).

Drink water als je dorst hebt.

Bijkomend voor de darmen zijn het mijden van nachtschadegewassen zoals tomaten, aardappelen, paprika’s en aubergines aanbevolen. Dit omdat deze producten een verzurende reactie in de darmen veroorzaken waardoor het darmslijmvlies kan overprikkeld geraken, slechter kan werken en bepaalde toxische stoffen terug laat opnemen in het lichaam, in plaats van ze te elimineren.

 

← COPD

image showing crack

What happens to our joints when we “crack” them and is it bad?

Hieronder vindt u een video over, wat er gebeurt als we onze vingers of andere gewrichten manipuleren of “kraken”, …

MRI-scan directly shows result of lower back manipulation.

Er werd onderzoek gedaan naar het rechtstreeks effect van een manipulatie van de lage rug bij ongeveer honderd patiënten …

baby tillen

Spinal manipulation is effective in relieving infantile colic.

Er werd door het Center for Biomechanics, Odense University, Denmark, een onderzoek naar kolieken bij huilbaby’s …